Reactie plaatsen

Reacties

Marcella Simoons
3 jaar geleden

Volledige massage gehad. Echt top!

Roxanne Wiegmans
3 jaar geleden

Al een aantal jaar volg ik de yoga lessen bij Roos. Fijne lessen met afwisseling en persoonlijke aandacht zowel tijdens de les als daarna. Lekker een kopje thee om na te praten (mocht je dit willen).

Ook de massages zijn heerlijk, eens in de zoveel tijd geef ik mezelf dit cadeautje en dat is elke keer weer een feestje.

Echt een aanrader!

Drea
3 jaar geleden

Ruim 6 jaar geleden leerde ik Roos kennen bij een van mijn eerste yoga lessen en ben haar blijven volgen.
Nu zelfs met de (privé) lessen bij haar thuis.
Heerlijk ontspannen en voldaan ga ik bij haar weg.
Niks is te veel voor Roos. De tips en extra persoonlijke aandacht die ze mij geeft, krijg je gewoon van haar zonder moeite en liefdevol.
Ik ben heel erg blij dat ik Roos, een mooie bijzondere lieve vrouw/vriendin, in mijn leven heb mogen ontmoeten.
Veel Geluk 🍀 Succes 🥰 Sat Nam 🌹Namasté  🙏

Wilma
3 jaar geleden

Een jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van yogalessen bij Roos. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en vond het best spannend. Roos weet je helemaal op je gemak te stellen en geeft op een hele fijne en betrokken manier haar lessen. Geen les is hetzelfde en die variatie is ontzettend leuk. De groepen zijn klein en dit maakt dat je alle aandacht krijgt. Yoga lessen van Roos zijn voor iedereen een aanrader!!

Carin
3 jaar geleden

Ik was op zoek naar iets van ontspanning en inspanning tegelijk. De meeste yoga lessen elders bieden dat niet.
De lessen van Roos zijn afwisselend en veelzijdig. Ik heb geen flexibel lichaam maar kan toch met alles mee doen, maar dan op mijn eigen manier. Roos heeft aandacht voor lichaam en geest en is erg zorgzaam.
De Yoga lessen via Zoom gaan super, en even een goed alternatief!
Dank je wel Roos!
Massage nog niet gedaan maar ga ik zeker een keer doen!
Aanrader dit! 🥰

Mike van Doorne
3 jaar geleden

Wat een top massage heeft Roos mijn gegeven, ben bij veel verschillende masseurs geweest en dan heb ik het idee bij de massage wat zijn jullie aan het doen maar bij Roos heb ik dat niet. roos pakt echt je spiergroepen en weet wat ze doet. Een echte aanrader.

Juliana Kaplanyanoglu
3 jaar geleden

Bij roos heb ik de meest aangename massage gehad die ik tot nu toe elders heb gehad. Twee dagen erna geen klachten meer. Een echte aanrader. Keep up the good work Roos🥰

Marleen Valk
3 jaar geleden

Roos is een ervaren Yogadocente die oog en oor heeft voor haar leerlingen, zij geeft les aan kleine groepen waardoor zij tijd en ruimte voor je heeft.
Ik raad je haar lessen zeker aan.
🙏🏻 Marleen

Cristina
3 jaar geleden

Roos is een zeer warm en toegankelijk persoon. Dit maakt dat je je gehoord en begrepen voelt. Tijdens het masseren heeft ze aandacht voor lichaam en geest. Erg fijn!

Joke Smits
3 jaar geleden

Een jaar geleden een proefles Yoga gekregen van mijn dochter bij Roos, een fantastische ervaring, daarna direct een cursus genomen en nooit meer weg gegaan. Een enorme bewustwording van mezelf, minder stress en pijnklachten. Kleinschalig wat nou juist zo fijn is en daardoor de persoonlijke aandacht voorop staat. De passie en kennis voor wat je doet is zo voelbaar! Ik ben heel blij met jou Roos, je bent een lieve, warme bijzondere vrouw.
Joke

Rating: 4.25 sterren
8 stemmen

Recensies