Sjamanistische drumcirkel

Mitakuye Oyasin

onder begeleiding  van Marion en Johnny 

zondag 17 maart 2024, 13:00-16:00 uur 

Bij Roos Oesterman , Operetteweg 4c , Almere

Van oudsher gebruikt men de Drum/Trommel als middel om in een verdiepte staat van Bewustzijn te komen. Deze veranderingen van Bewustzijn maakt het mogelijk contact te leggen met de ongeziene wereld van Trance en Droomreizen.
De Klanken, Trillingen van de Trommels en Ritmen, brengen je naar het Hier en Nu. Via de technieken van o.a. Geluid van de Drum/Trommel, Ratel, Stem of Dans maak je kans om diepe Verbinding te maken met jezelf en de anderen. Ook een leuk idee voor Teambuilding, stel je eigen groep samen !
Ervaar hoe leuk en gemakkelijk het is om op deze Authentieke Sjamanen Drum Zelf te drummen. Het trommelspel zorgt voor een gevoel van Verbondenheid en doet wonderen met je lichaam en Geest. We werken niet met vaste, traditionele ritmes.
Iedereen doet intuïtief mee, en ervaring is niet nodig!! Uitgangspunt voor een ieder, Respect en vooral Plezier beleven! Heb je zelf geen Drum? Dan kun je gebruik
maken van onze Drums

Aanmelden via m.campen@hotmail.com

Na aanmelding ontvang je gegevens om de betaling per bank te voldoen. Je betaling is je deelnamebewijs. Kosten deelname €20,00

We ontmoeten je graag .

Marion en John