Massage bij Roos .

Er zijn zeer veel verschillende vormen van massage. We kennen allemaal wel de sportmassage die vooral gericht is op de spieren. Daarnaast is de onstpanningsmassage erg populair. Tijdens een van mijn vele reizen heb ik in Thailand een opleiding Nuad Boran ,Thai yoga massage gevolgd.

Nuad Boran betekend, Heilige aanraking. (sacred touch).Het doel van de Thaise massage is om de energie door het hele lichaam te harmoniseren, stimuleren en te zorgen voor een optimale balans van de functies van de 4 elementen van het lichaam; Aarde, (botten, spieren……)Water,(bloed en afscheiding) Vuur,(spijsvertering en stofwisseling) Lucht, (ademhaling en bloedcirculatie); die het fysiek, mentaal en spiritueel van ieder mens omvat.

Deze vorm van massage richt zich op de energetische lijnen die ook wel bekend staan als de zen-lijnen die vergelijkbaar zijn met de meridianen om voornamelijk gifstoffen te verwijderen en/of om de vitale energie vrij te maken. Dit gebeurd door druk te combineren op bepaalde plekken van de zen-lijnen. Voor deze druk wordt er gebruik gemaakt van de  vingers, handpalmen, ellebogen of mogelijk voeten en knieën. Verder kan er ook gebruik worden gemaakt van basis yogahoudigen (asanas) om op te rekken.

Bij deze fijne ontspannende massage kom je te liggen op een massage tafel en maak ik gebruik van een heerlijke olie op de blote huid waarbij het vooral gaat om het ontspannen van het lichaam en wat tevens even een heerlijk moment is voor jezelf. Tevens maak ik gebruik van bepaalde technieken vanuit de Thai yoga massage zoals hierboven beschreven. 

Veel mensen hebben last van fysieke klachten die vaak veroorzaakt worden door stress en of spanningsklachten al dan niet gerelateerd aan o.a. werk, relatie, ziekte ,mantelzorg of overlijden van een dierbare. Deze massage is zeer effectief bij stress ,nek, schouder, rug of andere spanningsklachten. Wil je meer info of een afspraak maken ,neem dan contact met mij op.

Waarom een Massage ?

Als je naast afvallen, gezond eten, meer bewegen en minder stress er een gezonde levensstijl op na wil houden dan past een massage zeker in het rijtje thuis en is eigenlijk een absolute must voor een gezond leven. Door het lichaam, te masseren zorg je ervoor dat je bindweefsel en de doorbloeding wordt gestimuleerd, spieren worden losgemaakt en zeker niet onbelangrijk de stresshormonen en afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten. Door massage wordt je meer bewust van jezelf, kom je weer in contact met je lichaam, je energie gaat stromen en je komt dichterbij jezelf en  het  verbetert je immuunsysteem. Tevens zorgt het contact van de handen op de huid ervoor dat je geest kalmeert , spierspanning en stress  symptomen  te verlichten 

Vaak wordt een massage gezien als een luxe product een extraatje om jezelf eens te verwennen. Een massage is vergelijkbaar met yoga, het is een noodzakelijk goed om je lichaam gezond en ontspannen te houden. Er wordt heel veel geld uitgegeven aan allerhande luxe artikelen die weinig tot niets bijdrage aan onze gezondheid. Waarom zou je jezelf niet met regelmaat een massage gunnen .

Voor een erotische massage of happy end ben je hier aan het verkeerde adres en verzoek ik je om verder te zoeken.