Intakegesprek

Een intakegesprek duurt een uur, is vrijblijvend en kost 40 euro (incl. btw). Tijdens dit gesprek probeer ik samen met jou je probleem, waar je tegenaan loopt of waar je hulp bij nodig denkt te hebben helder te maken. Tevens is het tegelijkertijd een mooi moment om elkaar te leren kennen. Voor een fijne samenwerking is het van belang dat jij je op je gemak voelt zodat er openheid en eerlijkheid kan zijn. Mocht het allemaal goed voelen dan is het aan jou of we samen verder gaan en plannen we een eerste consult of regressie-sessie. 

Consult

Een consult duurt ongeveer een uur en kost 75 euro (incl. btw). Tijdens de consulten gaan we aan het werk. Het aantal consulten dat nodig zal zijn is uiteraard afhankelijk van o.a. de "ernst" van de hulpvraag.  Aan het eind van ieder consult zal er in overleg gekeken worden wanneer de volgende afspraak gepland wordt, soms is het fijn om dit na een week weer te doen, echter kan het ook fijn zijn om er 2 weken tussen te laten

Regressie sessie

Een regressie sessie duurt ongeveer 2  tot 2,5 uur en de kosten zijn € 160,= (incl. btw). Bij een sessie kom je te liggen, zal ik je vragen om je ogen te sluiten en zal ik je langzaam begeleiden richting een bewustzijnstoestand die we trance noemen. Je zal ten alle tijden volledig  bewustzijn. Je bent dus niet onder hypnose. het onderbewust zijn zal je naar het moment brengen waar je moet zijn namelijk daar waar het probleem ontstaan is. Vanuit daar gaan we verder dat moment doorlopen. Je zult ervaren dat niet iedere sessie hetzelfde is. De ene keer kan een sessie dieper of intenser zijn dan de andere.